onsdag 11 maj 2011

Överförtjusta!

Det är vi i vår underbara Pripps. Han är så otroligt lätt att tycka om- till och med när han hugger som en kobra är han söt! Ha, ha! För den som tycker att vi börjar bli tjatiga med vårt rosenskimrande gulligullsnack så kan jag också passa på att meddela att vi vi ser ut som slitna småbarnsföräldrar. I natt tyckte Pripps att hela flocken kunde leka tagen klockan 2.00 OCH klockan 5.00. Sedan sov han som en gris när vi skulle upp en dryg timme senare.

Jag har blivit tvungen att göra ett jobb på alldeles för kort tid som jag inte räknat med vilket gjort att uppdateringen här på bloggen blivit lite si och så. Måste jobba på alla Pripps sov/lugna stunder. Men nu när jag snurrar ihop några snabba rader måste jag ju berätta att Falcon och Pripps blivit riktiga kompisar. Alltså RIKTIGA kompisar. Gick mycket snabbare än jag kunnat drömma om. De ligger bredvid varandra, busbrottas försiktigt, gräver samma gropar och biter på samma ben. Man kan inte få nog av att titta på dem!

1 kommentar:

  1. Hm, här har vi uppfostrat valparna att sova hela natten, och så är det spolierat på en vecka ;))
    Jag skojar så klart!
    Puss på dig Pripps, var lite snäll mot Matte och Husse...........
    Själv får jag sova för hundarna men glömde stänga av alarmet så det gick igång 1/2 6 idag på min fridag. Jag som är så jäkla trött for upp och var uppe en stund innan misstaget upptäcktes. Och jag som inte kan somna om.....

    SvaraRadera