söndag 15 maj 2011

Dagens Pripps!

Pripps...

...är en cool hund. Går gärna och strosar runt i trädgården på helt egen hand och bara myser, rullar i gräset, drar upp några maskrosor, gräver en grop, tuggar på ett ben, letar upp en pinne. Det är en parvel som är trygg i sig själv- helt klart.

...är galen i Falcon. De har verkligen funnit varandra. Nu får vi istället försöka begränsa det till LAGOM. De har ännu inte lärt sig att ligga och ta det lugnt hos varandra- fast de har börjat lägga sig nära varandra på var sin sida om kompostgallret...så det är väl bara en tidsfråga.

...går bra i koppel. Fast stannar man då börjar han slita och bita i kopplet.

...kommer när man kallar. Mer tveksamt om Falcon är med dock...då har han plötsligt bomull i öronen. Däremot har Falcon börjat tro att han heter Pripps  (mycket roligare än att heta Falcon efterso man alltid får något gott!) och kommer direkt. Så det ordnar sig ändå! Ha, ha...Det är nog den största utmaningen när man har två hundar- att vara roligare och mer lockande än en annan setter. Hur är man det?!

...matvrak. Jo, efter första veckans trugande med maten (han var visserligen lite kass i magen från och till då) så slukar han  nu maten i ett svep. På fem dagar har han gått upp ett kilo. Utan att vi ökat på mängden.

Kul när lillhusse går på promenad

Det är extra skoj med lillhussarna


Båda biter på tuggben....närmare än så kommer man inte. Först stod Pripps mellan Falcons framben, fast då hann jag inte fram med kameran.


3 kommentarer:

 1. Det gör oss så glada att läsa om er och hundarna! Lille Pripps har verkligen kommit till en toppenfamilj, som alla de andra valparna! Är så stolt över Pripps, över hans trygga sätt att vara! Blir väldigt glad över att se bilderna med Pripps och Elliot och Kelvin förstår hur älskad han är! Vi saknar honom, goe lille mörkblå.....

  SvaraRadera
 2. Vilka goa bilder!
  Långlinan är köpt i vår lilla djuraffär i Oxie..märket vet jag inte tyvärr, har kastat förpackningen..
  Den är 15 m lång, bred, grön och med handtag, finns säkert i andra djuraffärer, hoppas du hittar.

  SvaraRadera
 3. Men ååhh!! sötaste söta!! Helt fantastiska!!! <3

  SvaraRadera