onsdag 16 mars 2011

Vårkänslor!

Det spritter i Falcons kropp nu! Måste vara vårkänslor. Han flyger fram som en galopperande älg (?) och ser bara allmänt lycklig ut. Passerar man en hund utomhus så snurrar han flera varv av fullkomligt lyckorus och ser verkligen ut som om han vill skrika DET ÄR VÅR!! I vanliga fall viftar han bara stillsamt på svansen när han passerar hundar. Igår kväll blev vill alla dock en aning trötta på denna prilliga setterkropp som bara inte fick nog. När han snott ett tiotal gosedjur från killarnas rum på ovanvåningen för att få igång någon form av jakt stängde killarna dörrarna till sina rum och Falcon la sig till slut i sin säng med en STOR suck. Kanske dax för lite spår idag....hmmm....

Måste bara sätta in en bild till på valparna...man blir så lycklig över en uppfödare som älskar att fotografera och sätter in massor med bilder så att vi valpsjuka kan frossa! PS: Blir man kär i den understa till höger eller vad?!

1 kommentar:

  1. Åh, den understa i högen är Ljusblå! Fin kille!!
    Idag har jag inte hunnit ta en endaste bild. Kameran står framme så kanske Emma tagit bilder?
    Idag är första dagen sen valparna föddes som jag jobbat. Det är alltid någon hemma hos valparna och idag har Emma varit ledig, så jag fick jobba. Någon som tror att jag ville det??

    SvaraRadera