lördag 31 december 2011

GOTT NYTT ÅR!!

Det var ett tag sedan sist...Pripps opererade båda ögonen och fick leva livet i en tratt i drygt ett par veckor. Inte så himla kul när man är en setter på nio månader! Det jobbigaste var nog att inte få busa med Falcon som vanligt. Nu är allt finemang igen och hans ögon är superfina.

Det har ju varit en varm jul- sol och 5 grader på julaftonen! Hundarna har fått många promenader på stranden - Falcon är som lyckligast då...när han får bada och spana på fåglar. Pripps har inte riktigt förstått tjusningen med det hela utan går bara och vräker i sig blåmusslor...på tal om det så åt han upp en tomteblossliknande sak igår. Puh...säg det den hunden inte stoppat i sig!

Men älskar honom - det gör vi ändå! Han är pussexpert och kelexpert. Han vill gärna ha huvudet på axeln och halvligga där och snusa vid halsen. Något närgånget men alldeles underbart!

Nu är det nytt år och vi ser verkligen fram emot detta år med två stora hundar- valptiden är gosig på sitt sätt men det är nu det riktigt roliga börjar!

Förra året mådde Falcon riktigt dåligt av nyårsraketerna - trodde nästan att han höll på att få epilepsi...önskar att vi hade haft tillgång till en stuga långt ute i skogen där vi kunde slippa allt smällande men nu håller vi bara tummarna för att det går bra.

Jag hade massor med bilder på mobilen som jag skulle sätta in men det är något knepigt när jag för över bilderna till datorn för de hamnar snett...även om jag sparar dem som stående. Begriper inte det....får kolla upp detta och komma tillbaka med bilder på godingarna!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!


1 kommentar:

  1. Vi på kennel Hot Fire önskar er ett riktigt Gott Nytt År!! Massor av härliga dagar med hundarna önskar vi er!
    Kram till alla

    SvaraRadera