tisdag 9 augusti 2011

Härliga hundsommar!

Vi har hittat på så mycket kul med barn och hundar denna sommar att jag för ovanlighetens skull knappt satt på datorn! SKÖNT! Var en vecka på Öland, hyrde stuga på Eriksöre camping som marknadsför sig som Sveriges hundvänligaste. Bodde i stuga med utsikt över agilityplan, naturlekplats (för hundar!), inhängnad där man kunde släppa dem lösa och hundbadplats (inte så stor men det fanns dock en). Varje dag kunde man också kostnadsfritt vara med på olika träningsaktiviteter ledda av IMMI-instruktörer.

Här träffade vi tokigt nog settern Vincent som var där med sin matte Catja under exakt samma vecka! Kul att ses i verkliga livet! Vincent var en tjusig och LUGN setter! Titta gärna på bloggen vincentsetter där det finns en massa bilder. För nästan fem månader gamla Pripps var semestern förstås helt suverän, lek med många hundar och massor av turer.

Kan också berätta att vi nyss är hemkomna från en fisketur med tältning vid Bälingesjön och även det gick strålande. Pripps blev förstås lite otålig när det skulle fiskas, hur kul var det liksom?! Men att sova i tält gick kanonbra, fast varje gång han skulle byta plats så var han ju tvungen att pussa lillhusse som i vanliga fall inte ligger i hans säng!

Pripps med Vincent!

Vincent

Pripps med liten pudelkompis


Härligt hundgäng

Bad, bad, bad

Bodde i en av de röda stugorna med utsikt över agilitybana, hundhägn och hundbad

Småhussarna med vår älskade Falcon

Vår fantastiska Falcon efter ett kvällsdopp

Hemma i Helsingborg igen där solen lyste!

2 kommentarer:

  1. Åh vilken häftig camping, tror att jag ska övertala husse till att åka dit nästa sommar :-)

    SvaraRadera
  2. Tänkte faktiskt på dig när jag var där... Det var nog agilityn...

    SvaraRadera